BENEFIETACTIE ‘DWARS DOOR BELGIË’,
EEN SUCCESVERHAAL

De benefietactie ‘Dwars door België’ is een succes geworden. Negen moedige renners vertrokken vanuit De Panne om drie dagen later in Arlon te arriveren. Vooral dag twee, de rit van Brussel naar Eupen, was het vechten tegen de elementen en niet te verzuipen van de regen, die bij bakken uit de hemel viel.

De bedoeling was om sponsoring te verzamelen voor de installatie van waterpompen in Madagaskar. De De PaxX Tearfund Cycling Challenge mag geslaagd genoemd worden met een opbrengst van 4.036 euro, ruimschoots meer dan de beoogde 3.000 euro voor de installatie van tien pompen.

We willen deze negen moedige wielrenners van harte bedanken en absoluut ook een hartelijke dank uitspreken voor alle vrijmoedige donateurs, die het geld bijeen spaarden.