Wie kan Oliver helpen?

Oliver is een meisje uit een groot gezin in Orisai, Oeganda. Ze heeft door de armoedige levensomstandigheden een schoolachterstand opgelopen.
Dankzij het financiële kinderadoptieprogramma van Tearfund kan zij sinds 2011 naar school gaan. Nu is ze net begonnen in het derde jaar middelbaar onderwijs.

Helaas kan haar sponsor haar niet meer steunen vanaf april dit jaar. Zonder die steun is het onvermijdelijk dat ze de school moet verlaten, want haar vader kan met zijn karige inkomen nu al nauwelijks voor het onderhoud van zijn gezin instaan.

We zoeken dus nieuwe adoptieouders die de financiële adoptie kunnen overnemen voor nog vier jaar, zodat ze in ieder geval haar middelbare schoolopleiding kan voltooien.

Omdat Oliver in mei alweer 18 jaar wordt, is het moeilijk om nieuwe sponsors te vinden.

Het is een hardwerkend en gedisciplineerd meisje, dat onze steun verdient. Daarom doen we deze speciale oproep.

Bent u degene die Oliver met 33 euro per maand kan en wil verder helpen, neem dan a.u.b. contact op met ons secretariaat via telefoon (02/251 77 10) of email (info@tearfund.be).

 

Update: 1 maart 2019

Lieve mensen

Met blijdschap mogen we melden dat we op onze oproep voor steun aan Oliver enkele positieve reacties mochten ontvangen. Ze heeft dus nieuwe adoptieouders en het is dus niet meer nodig om te reageren.

Uiteraard kan wie toch graag een kind steunt, zich wel aanmelden voor de financiële kinderadoptie. Er zijn nog heel wat kinderen op de wachtlijst die ook graag deze kans op een betere toekomst krijgen.

Hartelijk dank namens Tearfund