Tearfund bestaat in november 40 jaar. Tijdens het komend jaar zullen we daar regelmatig bij stilstaan en we sluiten het herdenkingsjaar af met een dankdag in oktober 2020.

We willen gedurende dit jubileumjaar één project in de kijker zetten: 40 Oegandese kinderen naar de middelbare school helpen. In het septembernummer van Inzicht stelden wij dit project aan u voor. Met een eerste meisje, Kalsum, konden jullie daar ook reeds kennismaken.

U kunt de andere kinderen die we gedurende het project naar voren brengen hier terug lezen.

Een volgend kind dat uw hulp nodig heeft is George.

George is een heel getalenteerde jongen, die nu in het tweede middelbaar zit. Creed Africa heeft het schoolgeld betaald. Zijn ouders kunnen met moeite het geld voor de bus naar school betalen. Het ontbreekt hem aan basisbenodigdheden en stilaan heeft dit een negatieve impact op zijn schoolresultaten en gevoel van eigenwaarde. Ondanks zijn talent en harde werken ziet zijn toekomst er zonder bijkomende financiële steun niet goed uit.

 

 

 

Maak uw gift over op rekening van Tearfund met vermelding: “jubileumproject 40/40”.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp.

Namens het Tearfund team.