Bericht van onze partner Christian Service Society (CSS, Bangladesh) waarmee we al jarenlang een financieel kinderadoptieprogramma hebben lopen:

“We gaan nog steeds door een alarmerende tijd omwille van COVID-19. In Bangladesh stijgt het aantal gevallen dag na dag. Alhoewel er momenteel nog geen nationale lockdown is afgekondigd, heeft de overheid al verschillende gebieden in het land onderverdeeld in rode, gele en groene zones. De rode zones zijn volledig in lockdown geplaatst (geen openbaar verkeer meer mogelijk en beperkingen bij het zich mogen verplaatsen).

Verschillende kantoren, waaronder ook het CSS-kantoor, zijn daardoor nu slechts in beperkte mate open. Scholen en andere academische instituten zijn gesloten t.e.m. 6 augustus. De sluiting kan echter langer duren als de situatie verslechtert. Het blijft dus heel onzeker, want het hangt volledig af van de beslissing van de regering.

Door Gods genade stellen de kinderen uit het adoptieprogramma het goed en kunnen we regelmatig contact opnemen met hun families dankzij de mobiele telefonie. “

 

Uw gebed voor onze partners blijft welkom.

 

Alvast hartelijk dank namens Tearfund.

 

Foto omslag: © CSS/Tearfund.