Projectondersteuning


Wij zijn volledig afhankelijk van de giften die we krijgen van onze donateurs. Hieronder vindt u hoe u aan projectondersteuning kunt doen. Help ons helpen!
Steunen kan via de rekening van Tearfund BE41 4359 1900 0110 (KREDBEBB), met vermelding van de code van het project of TOP'per.
Er is een transactiekost van 1,7% indien u kiest te steunen via PayPal (zie Tab DONEREN).

Financiële Kinderadoptie
Kinderen financieel steunen biedt hen volwaardig onderwijs en gezondheidszorg.

Bekijk het programma >

Projectwerking
U kan telkens onze actieve projecten ondersteunen. Neem zeker een kijkje in onze lijst.

Bekijk onze projecten >

TOP’pers
TOP’pers werken ter plaatse met lokale organisaties aan specifieke projecten.

Bekijk onze TOP'pers >

Testament

Neem Tearfund op in jouw testament en geef kansarmen een toekomst.

Over erfenissen praten is niet het leukste onderwerp, maar toch is het belangrijk. Het gaat tenslotte over goederen die we meestal door veel sparen hebben verkregen. Allicht wil u dan graag nog uw verantwoordelijkheid opnemen door uw bezit een zinvolle bestemming te geven. Natuurlijk denkt u in de eerste plaats aan kinderen, kleinkinderen, familie, etc.

Het zou dan ook jammer zijn, dat een groot deel ervan via
successierechten naar de overheid vloeit. De overheid heeft
een manier gecreëerd om dit te kunnen voorkomen. Door een
goed doel als Tearfund op te nemen in uw testament, via een
duolegaat, kunt u voorkomen dat erfgenamen successierechten moeten betalen op hun deel.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bijzondere gelegenheid

Viert u binnenkort een bijzondere gelegenheid, zoals uw verjaardag, geboorte, huwelijk of jubileum, dan kunt u in plaats van geschenken of centjes een donatie aan Tearfund vragen. Stel uw familie en vrienden voor om een gift te doen aan Tearfund, zodat kwetsbare gezinnen in de derde wereld kunnen delen in uw vreugde.

U geeft aan uw familie en vrienden het rekeningnummer van Tearfund door en vraagt duidelijk bij de gift een specifieke mededeling te plaatsen die in overleg met Tearfund wordt bepaald. Indien u een donatie vraagt als geboortegeschenk, kan u vragen bij de gift te vermelden: “geboortegeschenk + naam van het kindje”. U ontvangt een lijst van de mensen die een bijdrage hebben overgemaakt , zodat u hen kunt bedanken. Elke persoon die een gift van ten minste 40 € overmaakt, krijgt het jaar nadien automatisch een fiscaal attest toegestuurd. Personen die voor het eerst een gift aan Tearfund overmaken, ontvangen een bedankingsbrief met een algemene folder over Tearfund. Elke donateur ontvangt minstens 4 keer ons gratis tijdschrift Inzicht.

Indien u hierin geïnteresseerd bent, vragen wij u om eerst contact met ons op te nemen, zodat we samen de praktische afspraken kunnen maken.