Vacature – Medewerker Financiën

Vacature – Medewerker Financiën

Na vele jaren trouwe dienst maakt onze verantwoordelijke financiën zich gereed om te genieten van haar pensioen. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen?

Als medewerker financiën ben je een belangrijke spil in de ondersteuning van Tearfund. Je eerste taak is het voeren van de boekhouding. Het correct registreren van de talrijke banktransacties is daarbij essentieel. Verder lever je de financiële rapportering aan het team en het bestuur om samen de juiste beslissingen te maken en stelt mee de jaarlijkse begroting op.

Je draagt ook bij aan andere activiteiten van Tearfund. Dat kan op het vlak van HR-ondersteuning aan het team, zoals het contact met het sociaal secretariaat, vrijwilligers, enz. Een andere optie is ondersteuning op het vlak van fondsenwerving, door het uitwerken van voorstellen om de financiële armslag van Tearfund te versterken. Welke taken hangt af van jouw profiel.  Zo zorgen we ervoor dat jouw talenten volop tot ontplooiing kunnen komen in onze organisatie.

Als klein team is samenwerken en elkaar helpen steeds belangrijk.

Wie ben jij?

Je hebt een hart voor ontwikkelingssamenwerking en wil met je werk graag impact hebben op de levens van vrouwen, kinderen en hele gemeenschappen in ontwikkelingslanden.

Je bent iemand die van cijfers houdt en graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent analytisch ingesteld en kan probleemoplossend denken. Idealiter heb je al ervaring met het voeren van een boekhouding of heb je een boekhoudkundige opleiding gevolgd. Goede kennis van het Nederlands is belangrijk. Kennis van het Engels en/of Frans is een voordeel. Ervaring in de ngo-sector is ook een pluspunt maar zeker geen vereiste.

Als je bij Tearfund werkt sta je achter onze missie en visie en deel je onze christelijke identiteit.

Wie zijn wij?

Tearfund is een christelijke humanitaire hulporganisatie die grenzeloos naastenliefde toont bij rampen en in ontwikkelingsprojecten. We werden opgericht om de inspanningen van de protestants-evangelische gemeenschap op dat vlak vorm te geven, te ondersteunen en aan te moedigen. Meer info over Tearfund vind je op www.tearfund.be.

Wat bieden we jou?

Je gaat bij ons aan de slag in een klein team waar aandacht voor elkaar en de balans werk-gezin belangrijk zijn. Elke dag werken we om de omstandigheden in de meest kwetsbare regio’s te verbeteren. Je krijgt hiervoor een correcte verloning volgens de barema’s van de sector (PC 329.01) en maaltijdcheques.

Hoe word je onze collega?

Stuur je CV en motivatiebrief naar aa@tearfund.be.
Wens je meer informatie over deze vacature, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via info@tearfund.be.