Fietsen, mountainbiken, wandelen of trailrunning?

Help vrouwen aan de start!

Ontdek het prachtige Stavelot in de Belgische Ardennen, waar je kan fietsen, lopen of wandelen op een speciaal uitgestippeld parcours met alle nodige voorzieningen. Neem de uitdaging aan en laat zien dat elke moeder recht heeft op een veilige bevalling. Laat je sponsoren en draag bij aan de bouw van twee materniteiten in Madagaskar en Burkina Faso. 

Meer over het doel

Welke uitdaging ga jij aan?

Of meld je aan als vrijwilliger

Wandelen

Word jij enthousiast van prachtige wandelingen door de Belgische Ardennen rond Stavelot én langs de watervallen van Coo?

Trailrun

Een trailrun door oude bossen en glooiende weilanden, langs beekjes en rustige dorpjes. Je moet bij deze routes flink aan de bak!

Fietsen

Ben je een fanatiek wielrenner? Dan gaat je hart vast sneller kloppen als je over de wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik hoort!

Mountainbike

Een nieuwe uitdaging: dit jaar biedt Sport for Others ook een MTB-uitdaging aan over single tracks, bospaden en verharde weg.

Hier doen we het voor

Elke vrouw heeft recht op een veilige bevalling

Elke vrouw het recht geven om veilig te bevallen. In te veel delen van de wereld wordt dit basisrecht nog steeds ontzegd aan talloze vrouwen, met vaak hartverscheurende en vermijdbare gevolgen.

Daarom zetten wij ons in om de bouw van twee materniteitsgebouwen te ondersteunen, één in Burkina Faso en één in Madagaskar.