Moederdag

9 mei 2021
Oproep

Moederdag

Projectcode: 71002

Moeders overal ter wereld doen alles voor hun kinderen. Het is een job voor 24 uur per dag, 7 dagen in de week, zonder pauze, zonder vakantie, met heel veel vereisten, … In ons land is het al dikwijls niet evident. In andere landen is het dat nog minder, want moeders moeten kilometers lopen voor gezond water, of met een ziek kind om gezondheidszorgen te kunnen ontvangen, ze kunnen soms niet eten zodat hun kinderen wel kunnen eten, … Tearfund wil op Moederdag deze vrouwen eer geven.

Heel het jaar door proberen we deze vrouwen te helpen. Ons programma in Burundi wil bijvoorbeeld de moeders helpen om gezondheidszorgen dichter bij hun huis voor hun kinderen onder 5 jaar te vinden. Ze krijgen ook informatie over gezonde voeding, kernpreventieboodschappen, lessen over hoe ze intensiever groenten kunnen kweken, … zodat hun kinderen betere kansen maken op een betere toekomst, zodat ze met hun door God geschonken potentieel tot volle ontwikkeling kunnen komen.

Geef deze vrouwen ook eer door een gift te storten op de rekening van Tearfund BE41 4359 1900 0110, met de vermelding van de projectcode 71002.

Alvast hartelijk dank!

Meer informatie over dit project kunt u ook lezen bij onze projecten onder het kernpunt kwetsbare kinderen en vrouwen.

Ik wil doneren