Vacature – Medewerker Financiën

Vacature – Medewerker Financiën

 

Na vele jaren trouwe dienst maakt onze verantwoordelijke financiën zich klaar om te genieten van haar pensioen. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen?

Als medewerker financiën ben je een belangrijke spil in ons team. Dankzij jou loopt het financiële luik vlot. Je levert de financiële rapportering en inzichten aan het team en het bestuur om samen de juiste beslissingen te maken en stelt mee de jaarlijkse begroting op. Verder zorg je voor een juiste registratie van alle financiële transacties. In een beginperiode kan meer tijd nodig zijn voor de registratie van de transacties. We lopen echter samen een traject om dit vlotter te krijgen en te digitaliseren zodat jouw aandacht kan gaan naar de taken die jouw analytische blik en hands-on aanpak echt kunnen gebruiken.

Je draagt ook bij aan andere activiteiten van Tearfund. Dat kan op het vlak van HR-ondersteuning, het uitwerken en opvolgen van subsidieaanvragen of een aantal administratieve taken. Welke taken hangt af van jouw profiel.  Zo zorgen we ervoor dat jouw talenten volop tot ontplooiing komen in onze organisatie.

Wie ben jij?

Je hebt een hart voor ontwikkelingssamenwerking en wil met je werk graag impact hebben op de levens van vrouwen, kinderen en hele gemeenschappen in ontwikkelingslanden.

Je bent iemand die van cijfers houdt en graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent analytisch ingesteld en kan probleemoplossend denken. Idealiter heb je al ervaring met het voeren van een boekhouding of heb je een boekhoudkundige opleiding gevolgd. Goede kennis van het Nederlands is belangrijk. Kennis van het Engels en/of Frans of ervaring in de ngo-sector zijn pluspunten maar geen must.

Als je bij Tearfund werkt sta je achter onze missie en visie en deel je onze christelijke identiteit.

Wie zijn wij?

Tearfund is een christelijke humanitaire hulporganisatie die grenzeloos naastenliefde toont bij rampen en in ontwikkelingsprojecten. We werden opgericht om de inspanningen van de protestants-evangelische gemeenschap op dat vlak vorm te geven, te ondersteunen en aan te moedigen. Meer info over Tearfund vind je op www.tearfund.be.

Wat bieden we jou?

Je kan bij ons zowel deeltijds als voltijds aan de slag in een klein, professioneel en gemotiveerd team, waar aandacht voor elkaar en de balans werk-gezin belangrijk zijn. Elke dag werk je om de omstandigheden in de meest kwetsbare regio’s te verbeteren. Je krijgt hiervoor een correcte verloning volgens de barema’s van de sector (PC 329.01) en maaltijdcheques.

Hoe word je onze collega?

Stuur je CV en motivatiebrief naar aa@tearfund.be voor 11 juli 2023. Wens je meer informatie over deze vacature, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via info@tearfund.be.