Informeren

Wanneer een ramp zich voordoet, is het belangrijk om zo snel mogelijk te kunnen reageren. Tearfund beschikt niet over de middelen om dure radio- en televisiespots te betalen om de achterban te informeren. Hoe kunnen wij u dan wel snel bereiken met informatie over onze hulpacties? U kan ons uw e-mailadres doorgeven. Vragen aan uw gemeente, familie, vrienden, jeugdbeweging, kerk, etc. om hun e-mailadres ook door te geven. Of u kan ons ook opbellen en om informatie vragen. Geef deze informatie door in uw kerk, gemeente, jeugdbeweging, etc.

Het is absoluut niet de bedoeling om de mensen te overladen met informatie. Maar in het geval van een ramp, komt het erop aan om zeer snel te kunnen handelen: u te informeren en de slachtoffers te kunnen helpen. Uw e-mailadres doorgeven is voor u misschien maar een klein gebaar, voor ons en de slachtoffers een grote hulp.

Blijf op de hoogte via e-mail

Ontvang relevante e-mailberichten over rampen en updates over onze projecten.

    Formulier beschermd door reCAPTCHA - Privacy Policy en Servicevoorwaarden.

    Vrijwilligers

    Tearfund is heel dankbaar met de mensen die zich als vrijwilligers inzetten in de strijd tegen armoede en onrecht. Neem zeker een kijkje in onze vacatures voor vrijwilligers om te zien waarvoor wij vrijwilligers kunnen gebruiken.

    Hier zijn 2 initiatieven die vanuit vrijwilligerswerk zijn ontstaan.