Ik wil doneren

Noodhulp

Meehelpen

“Behandel anderen zoals je wilt dat ze jou behandelen.” – Luc. 6:31


Wanneer een ramp zich voordoet, is het belangrijk om zo snel mogelijk te kunnen reageren. Tearfund beschikt niet over de middelen om dure radio- en televisiespotjes te betalen om de achterban te informeren. Hoe kunnen wij u dan wel snel bereiken met informatie over onze hulpacties? U kan ons uw e-mailadres doorgeven. U kan vragen aan uw gemeente, familie, vrienden, jeugdbeweging, kerk, etc. om hun e-mailadres ook door te geven op onze website. Of u kan ons ook opbellen en om informatie vragen. Geef deze informatie door in uw kerk, gemeente, jeugdbeweging, etc.

Het is absoluut niet de bedoeling om de mensen te overladen met informatie, maar in het geval van een ramp, komt het erop aan om zeer snel te kunnen handelen, u te informeren en de slachtoffers te kunnen helpen.

Vrijwilligersinitiatieven


Tearfund is heel dankbaar met de mensen die zich als vrijwilligers inzetten in de strijd tegen armoede en onrecht. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures om te zien waarvoor wij vrijwilligers kunnen gebruiken. Hieronder staan 2 initiatieven die vanuit vrijwilligerswerk zijn ontstaan.

Blijf op de hoogte

Wilt u relevante e-mailberichten ontvangen over onze acties bij rampen en belangrijke nieuwsberichten, dan kan u zich hier inschrijven.

Formulier beschermd door reCAPTCHA. Privacy Policy en Voorwaarden.
Bij inschrijving gaat u akkoord met de Tearfund privacyverklaring.