Vacature – Medewerker Marketing en Communicatie

Vacature – Medewerker Marketing en Communicatie

 

Samen met lokale partners zorgen we voor verandering in de meest kwetsbare landen. Die veranderingen willen we duidelijker in beeld brengen. Zo kunnen we onze donateurs beter informeren en meer mensen sensibiliseren rond het belang van “naastenliefde, grenzeloos”.

Wie zijn wij?

Tearfund is een christelijke humanitaire hulporganisatie die grenzeloos naastenliefde toont bij rampen en in ontwikkelingsprojecten. We werden opgericht om de inspanningen van de protestants-evangelische gemeenschap op dat vlak vorm te geven, te ondersteunen en aan te moedigen. Meer info over Tearfund vind je op www.tearfund.be.

Wat ga je doen?

Je bent de brug tussen Tearfund en onze achterban. Je zorgt er mee voor dat onze achterban groeit (ook onder jongeren) en zich deelgenoot voelt bij het werk dat we doen. Je neemt hiertoe verschillende initiatieven, waaronder:

  • Het uitwerken van een marketing- en communicatiestrategie met o.a. onze publicaties, website en sociale media.
  • Het opzetten van fondsenwervende acties richting kerken, particulieren en bedrijven. Hiervoor lever je zowel creatieve content, praktische ondersteuning als aantrekkelijk marketing- en communicatiemateriaal in onze huisstijl.
  • Het organiseren van onze stand op belangrijke christelijke events in België.
  • Het opzetten van een werking richting onze vrijwilligers, bijvoorbeeld door het organiseren van ontmoetingsdagen en workshops voor vrijwilligers en de thuisfronten van TOP’pers.
  • Het verkennen van mogelijkheden om samen te werken met partners uit ons netwerk, in eerste instantie binnen de Evangelische Alliantie Vlaanderen.

Wie ben jij?

Je hebt een hart voor ontwikkelingssamenwerking en wil met je werk graag impact hebben op de levens van vrouwen, kinderen en hele gemeenschappen in ontwikkelingslanden. Je wil samen met ons Tearfund uitdragen.

  • Je bent sociaal, creatief en ondernemend. Je wil leren op de job en werkt vlot samen in teamverband.
  • Je communiceert vlot in het Nederlands, zowel gesproken als geschreven. Passieve kennis van het Frans en het Engels zijn een meerwaarde.
  • Je hebt een goede kennis van of leert makkelijk toepassingen zoals Indesign, GoogleMyBusiness, Photoshop en Social Media.
  • Je hebt bij voorkeur een Bachelor (communicatie en/of marketing) of ervaring in een gelijkaardige rol.
  • Als je bij Tearfund werkt sta je achter onze missie en visie en deel je onze christelijke identiteit.

Wat bieden we jou?

Je kan bij ons zowel deeltijds als (bij voorkeur) voltijds aan de slag. Je werkt in een klein, professioneel en gemotiveerd team, waar aandacht voor elkaar en de balans werk-gezin belangrijk zijn. Elke dag werk je om de omstandigheden in de meest kwetsbare regio’s te verbeteren. Je krijgt hiervoor een correcte verloning volgens de barema’s van de sector (PC 329.01) en maaltijdcheques.

Hoe word je onze collega?

Stuur je CV en motivatiebrief naar aa@tearfund.be voor 11 juli 2023. Wens je meer informatie over deze vacature, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via info@tearfund.be.