Ik wil doneren

Noodhulp

Impactverhalen

We zijn gedreven door hoop

Bij Tearfund zien we mensen, geen labels. Hoe moeilijk de situatie ook is, waar mensen ook zijn, er is door God gegeven potentieel, vastberadenheid en hoop. En die drie eigenschappen zijn de zekerste manier om krachtige verandering te zien. We zijn allemaal gemaakt om open te bloeien, niet alleen om te overleven.

Onze moed gaat over onze bereidheid om in de gebrokenheid van de wereld te kijken en er deel van uit te maken door er met liefde op te reageren. De hoop die we op God hebben is krachtig, het geeft ons vertrouwen en een vastberadenheid. Onze hoop is verbonden met ons hartstochtelijke, oprechte geloof in God. Dit is een hoop, zeker van verandering. Het motiveert ons en betekent dat we echt geloven in wat we doen.

De impact van armoede en onrecht is verwoestend, maar we kijken niet weg. Het wordt een lange en uitdagende reis naar herstel, maar het is een weg die Tearfund zal afleggen samen met de mensen in nood, zolang als nodig. Tearfund is een wereldwijd netwerk van mensen die de kracht en leiding ontlenen aan God. We zijn dapper vanwege God, maar we zijn niet de helden van het verhaal.

Graag bieden we enkele impactverhalen aan van mensen die indruk op ons gemaakt hebben.

Impactverhaal
Samaria


Het verhaal van Abdou

Lees meer

Impactverhaal
Libanon


Het verhaal van Nakea

Lees meer

Impactverhaal
Servië


Het verhaal van Isidor en Bojana

Lees meer

Impactverhaal
Syrië


Het verhaal van Abu Yusuf

Lees meer

Impactverhaal
Burundi


Het verhaal van een familie

Lees meer

Impactverhaal
Brazilië


Het verhaal van Nely

Lees meer

Impactverhaal
COVID-19


Het verhaal van Angeliny

Lees meer

Impactverhaal
Samaria


Het verhaal van Théo en Irene

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u relevante e-mailberichten ontvangen over onze acties bij rampen en belangrijke nieuwsberichten, dan kan u zich hier inschrijven.

Formulier beschermd door reCAPTCHA. Privacy Policy en Voorwaarden.
Bij inschrijving gaat u akkoord met de Tearfund privacyverklaring.